PP
El PP vol saber “en quin estat es troba la taula de turisme aprovada a finals del passat mandat”

El Partit Popular (PP) de Gavà preguntarà al govern municipal “en quin estat es troba la taula de turisme que es va aprovar a finals del mandat passat i de la que no ens han convocat en aquest mandat”, tal i com ha anunciat aquest matí la portaveu del grup municipal, Mónica Parés.

La popular recorda que aquesta taula “tenia com objectiu aconseguir un turisme de qualitat en diversos àmbits, i ara ens trobem a punt de començar la campanya de Nadal i volem saber si han pensat en incloure alguna acció dins del turisme de qualitat nadalenc, potenciant aquelles activitats que potser no es duen a terme en altres municipis però que sí que podrien fer-se a Gavà i atreure turisme de la comarca i de la resta de Catalunya”.

Aquesta serà una de les tres preguntes que els populars faran en el Ple Municipal d’aquest mes de novembre. Altre tindrà a veure amb les obres que s’estan fent a la carretera C-245. Segons asseguraParés, “hem comprovat que hi ha molts comerços, sobretot d’aliments, que estan a la mateixa carretera C-245 i que segueixen venent els seus productes sense cap tipus d’embalat, així que preguntarem quines accions s’han dut a terme i quin control s’està fent d’aquests aliments que es venen a les portes d’aquests comerços, més encara tenint en compte que amb les obres hi ha més contaminació i això pot perjudicar a la qualitat d’aquests productes”.

La darrera pregunta que faran els populars és “quantes zones de joc infantil adaptades hi ha a Gavà i quin ha estat l’increment aquest 2021 respecte a les que hi havia l’any passat”.

El primer dels dos precs té a veure amb “els propietaris incívics de gossos que incompleixen la normativa, i és que cada vegada hi ha més queixes de veïns ja no només per no recollir els excrements sinó també per no portar-los lligats, així que demanarem campanyes contundents sancionadores, no de tan bonisme com fins ara, contra aquells que incompleixin la normativa municipal”.

El segon prec dona resposta a, segons Parés, “queixes habituals dels veïns en relació a l’excés de velocitat dels cotxes que, de vegades, ve acompanyat de contaminació acústica, així que demanem que es facin noves campanyes contra aquesta contaminació acústica, així com més controls a la nostra ciutat”.

El PP formularà aquestes tres preguntes i dos precs en el Ple Municipal de novembre que es celebrarà, ja de manera presencial, el dijous 25 de novembre a partir de les 18:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà.