El PP reivindica una base fixa de la policia a la platja
Mónica Parés

El PP de Gavà ha avançat les 5 propostes que presentarà al Ple del mes d’abril i que esdevindrà el darrer del mandat abans de la celebració de les eleccions municipals del 28 de maig.

La portaveu del grup municipal, Mónica Parés, ha precisat que “aquesta sessió servirà per preguntar sobre coses que s’han deixat de fer durant els darrers anys. Aquest és el cas del catàleg d’arbres i arbredes elaborat el 2013 i del qual no n’ha transcendit cap actualització. Volem saber què ha passat”.

Un altre tema reivindicat pels populars és “la creació d’una base fixa de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra en algun equipament a la zona de la platja per tal que, durant l’estiu, quan l’aglomeració de persones és més gran hi puguin ser més presents i incrementar, així, la seguretat”.

Parés també preguntarà “què ha passat amb la Taula de Turisme, un ens on estaven representats diferents sectors, també els partits polítics i, tret del dia que es va constituir, el 2019, no ha tornat a trobar-se. Volem saber si s’ha dissolt i, si és així, perquè no s’ha comunicat”.

Els populars també volen saber “quines millores s’han fet a la ciutat pel benestar i gaudi dels gossos” perquè, segons Parés, “tret de la platja per a gossos creada l’any passat, al nucli urbà comptem amb els mateixos espais d’esbarjo i pipicans i, a més, els propietaris es queixen del mal manteniment i manca de seguretat”.

Finalment, una altra reivindicació reiterada d’aquest grup municipal “és la represa dels Patis Oberts de les escoles”, una iniciativa que, precisen, “era molt útil per ajudar a les famílies a conciliar la vida en èpoques no lectives i que no sabem per quina raó es va deixar de fer, o si bé esdevindrà una promesa electoral dels socialistes. En qualsevol cas, ja avancem que sí que serà una de les propostes del programa del PP”.