PP
Parés, aquest matí al mercat ambulant de Gavà

El Partit Popular (PP) de Gavà vol saber quants equips femenins de futbol entrenen a Can Torelló. Segons ha explicat Mónica Parés, portaveu del populars, aquesta pregunta la faran en relació a les obres de remodelació que s’estan fent en aquestes instal·lacions, unes actuacions que “suposen una inversió d’1,2 milions d’euros per canviar un dels camps de futbol, per l’estalvi energètic i per canviar la zona de jocs infantils”. Parés ha destacat que fan aquesta pregunta “a un govern municipal que considera Gavà una ciutat esportiva i feminista”, i per tant també preguntaran a l’equip de govern “si creu que s’hauria de fomentar l’esport femení, sobretot el futbol, aquí a Gavà”.

Aquesta serà una de les cinc preguntes que els populars formularan a l’equip de govern en el Ple Municipal d’aquest mes de febrer. També preguntaran, d’altra banda, per l’aportació de sorra a les nostres platges que es produirà abans de Sant Joan, segons el que el govern espanyol va confirmar a l’alcaldessa la setmana passada. Parés preguntarà “si hem d’esperar fins el mes de juny per tornar a reposar la sorra, quan és una època en la que ja tenim visitants a la nostra platja, creiem que aquesta reposició de sorra s’hauria de fer una mica abans”.

Una tercera pregunta és “una reiterada en diferents precs que hem formulat al Ple, concretament al mes de març i al mes de desembre, preguntant per l’estat de la Riera de les Parets”. La portaveu popular recorda que el seu partit s’havia interessat per aquest indret ja que “la gent queia i anaven al CAP per ser atesos, però el govern municipal ens deia que no feia falta fer cap millora en aquest vial. Però justament ara estan fent millores justament en aquesta Riera de les Parets, així que preguntarem al govern municipal si el manteniment dels carrers s’ha de fer durant tots els quatre anys de mandat o només els tres mesos abans de les eleccions, que és el que estan demostrant no només en aquest carrer sinó també en altres indrets de la nostra ciutat”.

Parés també preguntarà al govern municipal “a què és degut que el campanar de l’església de Sant Pere ja no estigui il·luminat com era tradicional, si és degut potser a una avaria o a una mesura d’estalvi energètic, i si es tornarà a il·luminar”. Per últim, els populars preguntaran “si es podia haver plantejat d’altra manera la campanya de Nadal per tal que no només s’hagin beneficiat de l’èxit del Bosc Encantat la restauració i el comerç de la Rambla. Sabem que aquest èxit va ser imprevist, així que també preguntarem si està previst millorar i crear algun circuit nadalenc per l’any vinent”.

Parés ha aprofitat aquestes declaracions d’avui per anunciar que el seu partit “ja està en campanya preelectoral” per les properes eleccions municipals del mes de maig: “Comencem una campanya electoral apassionant aquests propers 98 dies que queden per les eleccions municipals”. Dit i fet: Parés, tot just després de parlar amb la premsa local, s’ha passejat pel Mercat Ambulant dels dimarts repartint uns fulletons de propaganda electoral.

PP
Parés, repartint fulletons de propaganda electoral aquest matí