Premi per a l’Institut El Calamot
Premi per a l’Institut El Calamot

L’institut El Calamot ha resultat guardonat amb un dels premis ImpulsFP del Baix Llobregat en la categoria d’excel·lència docent pel projecte ABP Concurs d’Aparadors d’Espàrrecs de Gavà.

Aquesta és una activitat que es prepara i es presenta durant el Temps d’Espàrrecs i s’encabeix dins del Mòdul de Síntesi del CFGM d’Activitats Comercials des del curs 2021-22. El seu producte final és el disseny i muntatge d’un aparador d’un comerç de Gavà inspirat en el producte local, l’espàrrec, en el marc de la Fira. Per tal de potenciar la creativitat, l’alumnat realitza una sèrie d’activitats i tallers per conèixer el producte, des del seu conreu fins a la seva comercialització.

Els premis impulsFP són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió…en definitiva millorant la qualitat de l’ensenyament.