Marcos López y Juan Camilo Vázquez,durant la presentació a La Bòbila
Marcos López y Juan Camilo Vázquez, durant la presentació a La Bòbila

L’Estadi Municipal La Bòbila va acollir, ahir a la tarda, la presentació del nou entrenador del Club Futbol Gavà, Juan Camilo Vázquez, que substituirà José Manuel Serrano qui havia estat el tècnic durant el darrer any i mig. El nou tècnic va estar acompanyat pel director general del Club, Marcos López. López explicava breument els motius de la substitució inesperada d’entrenador: “Considerem que necessitem un canvi”. Marcos va aprofitar la roda de premsa de presentació del tècnic per agrair-li a Serrano “ tota la feina que ha fet des del primer dia fina ara. Ha estat un professional”. L’elecció de Juan Camilo com a entrenador es va triar perquè “està plenament avalat en la categoria. Les puntuacions que ha fet anteriorment amb els equips que ha entrenat de la categoria i perquè és perfecte coneixedor de la categoria”.

De la seva banda Juan Camilo Vázquez explicava així com va rebre la proposta d’entrenar el club blaugrana: «Quan em reuneixo amb Marcos i Carrilo, em comenten el projecte que volen a mig-llarg termini i m’agrada molt. Em diuen que aquest any no hi ha urgència de pujar, però sí que volen posar unes bases sòlides amb un entrenador del meu perfil. Tenia ganes d’agafar un projecte que em deixés treballar i Gavà és una entitat històrica. Qualsevol entrenador que el truqués aquest equip hauria de dir que sí, amb aquest estadi i aquesta afició… La situació entenc que pot ser estranya, però per mi era una oportunitat irrefutable”

Camilo ha seguit la trajectòria del Gavà i va assegurar que “la primera part de campionat del Gavà, a l’àmbit de punts sobretot, ha estat boníssima, especialment posant en context el seu pressupost. Crec que ara hem de donar continuïtat a aquesta dinàmica, i aportar el nostre matís per a millorar en tot el que puguem”

Pel que fa a la plantilla, el nou tècnic va avançar: “Aquesta és una bona plantilla, i els números ho demostren. Ara és massa d’hora per parlar de reforços, ja que vull treballar amb ells, estar en el dia a dia i veure’ls competir. Si veig alguna posició que podem reforçar, ho farem. Però, de moment, cal treballar amb aquest grup, que ha demostrat estar molt capacitat».

El nou tècnic blaugrana que va dir que intentarà “millorar el paper que deixa el seu predecessor” va remarcar que “no he pogut parlar amb Serrano” al qual considera “un gran entrenador que aquí ha fet una gran feina” . Camilo va remarcar que “el desitjo el millor en el futur, perquè sé que és una situació difícil que jo també he hagut de patir. Tant de bo nosaltres puguem igualar, i superar el que ha fet amb el Gavà».

Després de la roda de premsa, Juan Camilo Vázquez junts al general del Club, Marcos López, i el seus cos tècnic Juan Andrés Torres i Adrià Rodríguez van sortir al camp de la Bòbila on es van fer les fotografies amb la samarreta del Gavà.