Levante Las Planas
Un moment del primer entrenament de les santjoanenques a La Bòbila, el passat 2 d'agost

Sebastián Cañas, el president del F.C. Levante Las Planas, ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació locals gavanencs que el club “està molt agraït a l’Ajuntament de Gavà i a l’alcaldessa per la seva predisposició per poder albergar-nos i poder jugar a La Bòbila”. Aquestes declaracions arriben tot just uns dies després que el club santjoanenc anunciés que revertia la seva decisió inicial de que el seu primer equip femení jugués aquesta temporada a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà i que tornava a Sant Joan Despí.

L’entesa entre club i ajuntament “va ser molt bona en tot moment i ens van facilitar tot el que havíem parlat, és veritat que teníem acords però eren verbals i no havíem signat encara res”.

Cañas ens ha explicat com va anar tot plegat: “Amb la informació a la mà que teníem de la Lliga professional, la veritat és que el camp del Levante Las Planas no complia una sèrie de requisits necessaris per poder jugar en aquesta competició. Quan ens van denegar la possibilitat de jugar al nostre camp, va venir el CEO de la Lliga professional i va buscar en camps propers al nostre, i La Bòbila va ser un dels que va dir que era adient per la competició”.

Posteriorment, el club va tornar a demanar jugar al seu camp, i els van donar el vistiplau. Així que “ens ho vam replantejar tot, sobretot perquè era complicat per la nostra gent venir tan freqüentment a Gavà. Finalment farem quatre retocs al camp i ens ho acceptaran”. Entre aquests canvis hi ha “adaptar els vestuaris, que ja s’està fent; adequar l’entrada al camp; i també fer canvis per acomodar a la premsa i sobretot a la televisió”.

També abans o després s’haurà de canviar la gespa artificial del camp per gespa natural: “Ens donen marge al menys aquest any per poder jugar amb gespa artificial, però amb el temps s’haurà de canviar, no sabem si en un any o dos, però s’haurà de posar gespa natural”.