Levante Las Planas
Un moment del primer entrenament que les de Sant Joan Despí van fer a La Bòbila el passat 2 d'agost

El primer equip femení del F.C. Levante Las Planas finalment no jugarà a La Bòbila aquesta temporada. El club havia arribat a aquest acord amb l’Ajuntament de Gavà a finals del passat mes de juliol, i fins i tot ja s’havia entrenat a La Bòbila. Tot i això, ahir a la tarda van emetre un comunicat on anunciaven la seva decisió de renunciar-hi a tenir La Bòbila com a seu d’entrenaments i partits locals.

Segons aquest comunicat, “La Junta Directiva ha decidit que el primer equip femení realitzarà tota l’activitat professional, inclosos els entrenaments i els partits oficials de Primera Divisió, en el camp municipal de Las Planas de Sant Joan Despí”. Tanmateix, el club santjoanenc destaca que “iniciem una temporada històrica per a l’entitat i necessitem estar molt units per continuar fent més gran el nostre estimat Club”.

El club agraeix a la ciutadania i a l’ajuntament de Sant Joan Despí el seu recolzament, i també dedica paraules d’agraïment a Gavà: “Volem agrair la disposició desinteressada mostrada en tot moment per l’Ajuntament de Gavà a l’hora d’oferir les seves instal·lacions de l’estadi de La Bòbila i especialment el camp de gespa natural”.

L’Ajuntament de Gavà, de la seva banda, va emetre a darrera hora d’ahir un comunicat oficial on assegura “entendre i respectar” aquesta decisió del club santjoanenc, i on també se n’alegra de que el Levante Las Planas “hagi trobat la solució que considera més adequada”.

El comunicat gavanenc destaca que la nostra ciutat “sempre recolzarà tot l’esport femení i, per tant, manté a disposició del F.C. Levante Las Planas les instal·lacions de l’Estadi Municipal La Bòbila per si necessita fer-ne ús en un futur”. L’Ajuntament de Gavà també agraeix al club de Sant Joan Despí “l’interès que ha mostrat per Gavà com a possible seu de la Primera Divisió Femenina”, i li ofereix el seu “recolzament per seguir promovent la igualtat en el món de l’esport i del futbol en particular”.