A presó un lladre per robatoris violents en botigues

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 19 d’abril un home de nacionalitat espanyola, de 40 anys i veí de Sant Boi com a presumpte autor de tres robatoris violents a establiments comercials de Gavà, Sant Boi i Viladecans.

Els investigadors van tenir coneixement de dos robatoris amb violència i intimidació, amb unes hores de diferència, en dos establiments comercials dels municipis de Gavà i Viladecans.

El primer dels robatoris va ocórrer en una farmàcia de Viladecans. Cap a les 9 hores, un home havia entrat a l’establiment, havia abordat per darrera la treballadora, agafant-la pel coll i amenaçant-la amb una ampolla de vidre al clatell, amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa forta, tot i que no ho va aconseguir.

Només unes hores més tard, cap a les 17 hores, es va cometre el segon robatori en una botiga de Gavà. L’autor del robatori havia mostrat una xeringa a una treballadora, l’havia amenaçat amb clavar-li i contagiar-la amb una malaltia infecciosa, amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa enregistradora.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir acreditar que es tractava de la mateixa persona i que també estava relacionada amb un tercer robatori violent, en una fleca, comès el 18 d’abril, a Sant Boi.

Es dona la circumstància que moments abans del primer robatori la Policia Local de Gavà havia identificat un home que coincidia plenament amb la descripció de l’autor dels fets.

Així mateix, durant la tarda del mateix 19 d’abril, agents  de la comissaria de Castelldefels i de la Policia Local del municipi van localitzar un home que estava manipulant les portes de vehicles estacionats i en el moment d’identificar-lo es va mostrar molt alterat i finalment va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de desobediència als agents de l’autoritat.

Els investigadors van aconseguir acreditar que aquest home era el presumpte autor dels robatoris i van detenir-lo.

L’arrestat, amb 25 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor ha decretat el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarta la seva participació en altres robatoris.