Primer cicle de tertúlies ciutadanes sobre consum responsable

La Unió de Cooperadors acollirà tres sessions que versaran sobre el consum responsable. La primera tindrà lloc avui, 28 de febrer.

El consum és un dels poders més propers que tenim com a ciutadania per generar canvis socials i econòmics. Cada cop que decidim consumir un producte o un altre, o comprar a una empresa o una altra, decidim on van a parar els nostres diners, com ens relacionem amb el nostre entorn i, en definitiva, quin món volem. Darrere de cada producte que adquirim seguint criteris socials i ambientals hi ha un projecte, una idea, una iniciativa per lluitar per un món millor, més sostenible i amb menys desigualtat.

Aquest cicle de tres tertúlies vol construir un espai ciutadà de reflexió sobre els principals dubtes que tenim les persones consumidores sobre aquest canvi de model. Podem canviar el món si fem un consum responsable? Tenim al nostre abast la possibilitat de consumir de forma més justa socialment? El consum de producte de proximitat ens permet tenir cura del medi ambient?

A la primera tertúlia es donarà a conèixer l’experiència de Solidança -entitat social pionera en economia circular-, de la mà de Nati Yesares, i comptarà amb la participació de Jordi Tort, Primer Tinent d’Alcaldessa; Raúl Valle, president de WoW Gavà i Montse Ruiz, emprenedora de Gavà. La moderació anirà a càrrec de Sònia Flotats, comunicadora especialitzada en consum sostenible. Les persones assistents podran participar en el debat obertament, aportant les seves idees i opinions.

En aquest cicle de tertúlies, es preveuen dues sessions més: el dia 28 de març sobre consum just i el 25 d’abril sobre el producte de proximitat.

Com participar-hi?

Presencialment, a la Unió de Cooperadors, a la Rambla Maria Casas 102, Gavà.

Per streaming, a Youtube, clicant aquí

No es requereix inscripció prèvia.