Propostes del PP al Ple de novembre del 2018
El Partit Popular presentarà al Ple 2 precs i 3 preguntes

El Partit Popular de Gavà presentarà al Ple Municipal d’aquest dijous 2 precs i 3 preguntes.

El primer prec fa referència a la celebració dels 40 anys de la Constitució Espanyola, una efemèride que, segons la portaveu dels populars, Mónica Parés, “és important perquè gràcies a la Carta Magna va ser possible la Transició i la construcció d’Espanya com un país democràtic i de convivència”, és per aquesta raó que demana al govern municipal que “es faci un acte a nivell local de commemoració”.

En el segon prec es demana més seguretat a carrers i equipaments en clara referència al que podia haver estat un robatori a la Nova Piscina. Parés explica que “al final es va tractar d’una falsa alarma” però que “quan es van personar les forces de seguretat va posar-se de manifest que no funcionaven les càmeres de vigilància i que els usuaris no passen sempre els controls de seguretat és per això que es demanem que es corregeixi aquesta situació”.

Pel que fa a les preguntes. El PP vol saber “en quin punt es troba el projecte de al botiga solidària que el govern va anunciar que faria i quines accions es duran a terme amb les entitats solidàries”.

Un altre assumpte és la millora de carrers. Segons Parés “hi ha moltes instàncies presentades pels propis veïns demanat arranjaments i pavimentació del ferm. Volem saber quan es faran”

Finalment, el grup municipal pregunta sobre “les accions per promoure Gavà des de la vessant de la promoció econòmica i l’emprenedoria”. Segons Mónica Parés, “si bé és cert que hi ha projectes com el Talent a les Aules, adreçat als joves, i d’altres com el que es presenta aquest dimecres de ‘Gavà, la ciutat on tot comença’, volem saber que més es farà per fer de Gavà ciutat pionera i referent en aquest àmbit”