propostes PP Gavà ple setembre 2017

El Partit Popular de Gavà presentarà 3 precs i 2 preguntes en el Pe d’aquest dijous. Un dels assumptes ja recurrents fa referència al Pla de Mobilitat d’Estiu a la platja. La portaveu d’aquest grup municipal, Mónica Parés, recorda que “ja hem insistit molt en aquest tema que considerem prou important. Ara, superada la temporada de bany, demanem al govern municipal que faci balanç i estudiï millores tenint en compte el parer dels veïns i veïnes de Gavà Mar”.

També en matèria de mobilitat i, segons Parés, “com a defensors que aquesta sigui sostenible”, els populars demanaran al Ple que “s’instal·lin ancoratges de bicicleta a la porxada de l’Ajuntament perquè hem detectat que hi ha usuaris de l’OAC que hi fan cap amb la bici i es troben que no saben on deixar-la”.

En matèria d’espai públic, Mónica Parés, proposa que “es canviï de lloc el banc que s’ha col·locat a la Rambla de Pompeu Fabra perquè pel desnivell del terreny la gent, en seure, rellisca i més aviat sembla un tobogan”.

En l’apartat de preguntes, el PP vol saber “els cartells i pancartes il·legals de campanya pel referèndum de l’1 d’octubre que algunes entitats i partits havien penjat i que l’Ajuntament ha hagut de retirar, i quines sancions s’ha imposat al respecte”.

La darrera qüestió anirà referida la disputa, els passats dies 25 i 27 d’agost a l’estadi de la Bòbila, de la semifinal i final de la Copa de Catalunya de Futbol Femení. Segons Parés, “va ser una competició important que nosaltres recolzem, sobretot pel que suposa pel foment de l’esport femení”, és per això que la formació no entén “per quina raó el logotip de la ciutat no va aparèixer en el material promocional i publicitari”.