entitats culturals

El Partit dels Socialistes de Gavà s’ha reunit amb les entitats culturals al nou Espai Sant Jordi, per presentar les seves propostes de cara al proper mandat. La cap de llista Gemma Badia, va exposar, en primer lloc, quines fites s’han assolit els darrers anys, com la compra del Centre Cultural, la modernització de la biblioteca Marian Colomé o l’elaboració del Pla d’Acció Cultural. Badia va incidir en la importància de la participació ciutadana i de les entitats: “hem fet un Pla Cultural, que és la primera vegada que s’ha fet, on crec que es recullen les inquietuds i ha estat molt participat per les entitats de la ciutat, entitats de tota mena. Tenim molta sort a Gavà de tenir aquesta oferta”.

En aquest sentit es mouen també les propostes del PSC en matèria de cultura per als anys vinents. La líder dels socialistes gavanencs va destacar la proposta de crear una Taula de Cultura, “un projecte que hi ha al nostre programa electoral, per fer col·laboracions amb les entitats culturals, per saber què és el que necessiten i com podem ajudar des de l’Ajuntament, però també quina és la intenció que tenen de futur i de desenvolupament dels seus projectes. I crec que és molt important a l’hora de buscar quins són els espais que es necessiten”.

Gemma Badia també es va referir a la complicada situació que travessen algunes entitats després de la pandèmia, i es va mostrar decidida a donar-les una empenta. “La meva motivació i implicació amb les entitats culturals és molta”, va dir. “A més, les vull encoratjar a què segueixin fent totes aquestes activitats amb sinergies entre elles, que puguin participar conjuntament a diferents actes culturals de la ciutat. També amb una part del teixit educatiu, per transmetre als més joves quines són aquestes activitats culturals i, sobretot, les tradicionals, perquè no es perdin”.

En aquests darrers dies de campanya, el Partit dels Socialistes continuarà reunint-se amb representants dels diferents sectors de la societat gavanenca, com els empresaris i empresàries o les entitats socials.