Raquel Sánchez va explicar les propostes educatives davant la futura escola
Raquel Sánchez va explicar les propostes educatives davant la futura escola bressol municipal

La candidata del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig, Raquel Sánchez, ha començat la campanya desgranant les principals propostes que en matèria educativa presenten en el programa. “L’educació és una de les nostres apostes importants. Durant els darrers anys ja ho ha estat, però en el proper mandat volem que sigui un eix estratègic de treball i que guiïn la nostra actuació a Gavà. Estem absolutament convençuts que l’educació és la millor eina per tal de garantir la igualtat d’oportunitats entre els homes i les dones, perquè l’educació l’hem d’entendres en totes les etapes vitals d’una persona”, explica Raquel Sánchez.

Una de les prioritats és l’educació en la primera infància, assegura la cap de llista del PSC, i la construcció de la nova escola bressol municipal al barri de Les Bòbiles “un projecte que veurà la llum al setembre del 2020 i que serà un espai on més enllà de constituir una nova escola bressol municipal, també acollirà un espai familiar. Aquest és un dels nostres compromisos fer l’acompanyament a les famílies en tota aquesta etapa educativa”.

Donar i dotar a les escoles de la ciutat, sobretot a les escoles públiques de programes i eines que puguin garantir l’èxit escolar és un altre objectiu. “Entenem per èxit educatiu no només el que es tradueix en els resultats sinó tot allò que té a veure amb la formació integral dels infants”, assegura Sánchez qui afegeix que “aquest mandat serà un mandat per apostar per l’aprenentatge dels idiomes. Volem nois i noies que estiguin ben formats, que siguin competitius per incorporar-se també al mercat laboral i per això l’aprenentatge dels idiomes”.

Altres propostes en matèria educativa passen per continuar implantant el nou Projecte Educatiu de Ciutat: la Xarxa Transicions Escola-Treball amb un nou servei d’orientació, impulsar més cicles formatius i la FP Dual i demanar a la Generalitat que s’inclogui batxillerat artístic a Gavà i una Escola Oficial d’Idiomes.

El suport a l’escola inclusiva també és un dels punts remarcables del programa en què es presenta a les eleccions el partit socialista. “Hem volgut fer i fem de Gavà una ciutat inclusiva. Hem fet moltes actuacions durant el darrer mandat i el proper serà el mandat en el qual la inclusió treballada també des de la perspectiva de l’educació tindrà un paper protagonista”, explica la candidata del PSC.

Raquel Sánchez també va remarcar que “continuarem invertint en les escoles públiques, millorant les seves instal·lacions. El meu compromís amb totes les famílies, amb totes les persones, amb els infants, amb els joves és garantir-los les eines que puguin fer possible que tenen la millor educació a la nostra ciutat”. Sánchez va deixar clar que “tot i no tenir competències en matèria educativa el meu compromís i del PSC és el de prioritzar l’educació a Gavà”.

 

 

PUBLICITAT