Raquel Sánchez escollida candidata a l’alcaldia del PSC
L'Agrupació Socialista del PSC de Gavà, celebra l'elecció de Raquel Sánchez com a candidata a l'alcaldia

Raquel Sánchez ha estat escollida, per aclamació, candidata a l’alcaldia de Gavà de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L’acte va comptar amb la presència del Secretari d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa.

La candidata socialista, actual alcaldessa de Gavà, va demanar la confiança a l’assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Gavà i va agrair el fet d’haver-se sentit “acollida i acompanyada sempre per aquesta agrupació”.

Sánchez va definir el projecte que encapçala com “un projecte socialista i col·lectiu, un projecte que té noms i aquests noms són els vostres i els de tota la ciutadania de Gavà”.

Raquel Sánchez va agrair el suport dels seus companys i companyes “ser l’alcaldessa de Gavà és una de les coses més increïbles que et poden passar i jo he exercit aquest càrrec sempre amb les nostres conviccions per davant: llibertat, igualtat i justícia”.

Raquel Sánchez va encoratjar als i les militants socialistes a sortir al carrer “a explicar als nostres veïns i veïnes que nosaltres som l’esquerra, hem de posar en valor les nostres senyes d’identitat, davant el soroll i les aigües turbulentes, nosaltres som les aigües calmes, hem de treballar fidels als nostres principis per continuar fent avançar la ciutat”.

Raquel Sánchez va recordar a la militància socialista que “la nostra és una història d’èxit, hem generat oportunitats, hem transformat la ciutat i hem treballat per tots i totes els gavanencs i gavanenques. Nosaltres tenim somnis i entre tots i totes els farem realitat”.