Raquel Sánchez presenta la candidatura del PSC
Presentació de la candidatura del PSC per a les properes eleccions municipals

Raquel Sánchez, actual alcaldessa de Gavà i candidata a la reelecció pel PSC, va presentar ahir la seva candidatura a l’Espai Maragall. Sánchez va estar acompanyada pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, alcaldes de poblacions veïnes com Carles Ruiz, Lluïsa Moret, Antoni Poveda i Maria Miranda i l’anterior alcalde de Gavà, Joaquim Balsera.
També la societat civil va prendre la paraula en aquest acte a través de Meritxell Miliant de FAGA, Bernat Peso, Isabel Mora de l’associació de veïns de Les Colomeres, Marc Pérez i el biòleg Josep Lascurain.
Raquel Sánchez va fer balanç del mandat que ara finalitza i va manifestar que “el fet més important d’aquest mandat és que hem estat al costat dels ciutadans i les ciutadanes, de les famílies, de les persones que afrontaven la tasca de buscar feina. Hem destinat més d’1 milió d’euros a beques, beques que hem fet arribar a les persones que més necessitaven aquestes ajudes i hem apropat els serveis d’ocupació al centre de la ciutat. Uns serveis que han atès a més de 3000 persones i han ajudat a més de 1.400 a trobar una feina”.
Raquel Sánchez va destacar els projectes abordats en aquest mandat com la pista del Marcel·lí Moragues o el programa Junts Fem Barri i va anunciar alguns dels projectes que presenta per al nou mandat com la piscina descoberta a can Torelló “puc enumerar projectes i inversions però la idea que us vull transmetre és que el futur ha començat i tenim un futur prometedor al davant”.
La candidata del PSC a l’alcaldia de Gavà va apel·lar a valors com la justícia, la igualtat i la llibertat i va dir que “l’esperança, la il·lusió, l’esforç i el treball formen part de l’ADN socialista, nosaltres no ens resignem, nosaltres lluitem perquè som els garants d’aquests valors”.
En referència a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, Raquel Sánchez, va definir el seu projecte i la decisió que la ciutadania haurà de prendre “una decisió que implica si volem continuar endavant o volem anar marxa enrere.” I sobre la seva candidatura com alcaldessa va dir que “estava “disposada i encoratjada per assumir aquest repte perquè vosaltres alimenteu la meva fe i la meva confiança. Sé qui sóc, sé quins són els meus orígens, en mi teniu a una dona treballadora, persistent i que sempre us dirà la veritat”.

Per a mi aquest dilema està resolt: davant de la por la confiança, d’avant del retrocés el procés i davant de les utopies impossibles els somnis fets realitats”.
Raquel Sánchez va presentar els homes i dones que l’acompanyen en la candidatura socialista de Gavà “homes i dones que es posen a disposició de la ciutat amb la seva intel·ligència i honestedat per donar el millor de si mateixos”.
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta va felicitar Raquel Sánchez per la seva gestió i en referència a les eleccions generals del 28 d’abril va manifestar que “la candidatura de Pedro Sánchez defensa la convivència, la cohesió i el progrés enfront dels que busquen el conflicte, la crispació i l’enfrontament” i va animar a la participació a les urnes.

PUBLICITAT