Sevica
Sánchez, atenent les explicacions a una de les naus de Sevica

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat aquest matí l’empresa Grup Sevica, que es dedica a la gestió d’estocs, manipulació i preparació de comandes enfocada al sector de la moda i els accessoris. Sánchez ha estat rebuda pels propietaris d’aquesta empresa familiar, i ha pogut visitar les seves instal·lacions ubicades justament on hi havia l’antiga fàbrica d’hules de Gavà.

L’alcaldessa ha desitjat que Sevica “tingui una llarga trajectòria d’èxits aquí a la nostra ciutat”, i ha mostrat la seva “satisfacció en veure com un sector nou, el de l’antiga fàbrica d’hules, s’està omplint d’activitats que aposten pel desenvolupament i la innovació, que aporten qualitat, i a més en aquest cas amb una empresa familiar al capdavant de la qual estan els fills de la persona que la va iniciar l’any 1978”.

Sánchez ha posat en valor la capacitat de Sevica “d’anar creixent i anar adaptant-se als nous temps, una empresa dedicada a la preparació i distribució sobretot de productes tèxtils, i ara està canviant el mercat i estan enfocant més la seva activitat cap a l’e-commerce.

De la seva banda, José Miguel Sevilla, un dels germans propietaris de Sevica que és director d’expansió i comercial del grup, s’ha mostrat “agraït per la visita de l’alcaldessa, jo porto un any sent una part activa de l’empresa i no la coneixia, així que em sembla molt positiu que vulgui conèixer a qui està generant ocupació a la seva ciutat”.

Sevica va néixer fa més de 40 anys a Viladecans i disposava des de fa temps d’una nau al Polígon Ral de Gavà. Ara fa dos anys que s’han instal·lat a la zona dels antics hules ja que “la major part dels nostres treballadors són d’aquí de la zona, així que volíem expandir-nos aquí a prop per poder facilitar el desplaçament dels nostres treballadors”. En aquest sentit, la nova ubicació “és perfecta perquè estem molt ben comunicats, tenim al costat l’estació de trens que és perfecte pels nostres clients del centre de Barcelona si no volen venir en cotxe privat, així que estem encantats perquè l’accessibilitat i la connexió és perfecta”.

Grup Sevica treballa actualment per a 23 marques diferents i dóna feina a entre 45 i 48 treballadors fixes, amb pics que poden duplicar aquesta xifra.