Rebaixes de somni
El petit comerç de Gavà engega nova campanya.

De l’1 al 5 de febrer, l’associació WOWGAVÀ posa en marxa la campanya ‘Rebaixes de somni’ amb l’objectiu d’incentivar el consum local, amb promocions i ofertes exclusives   dels establiments associats.

A més durant aquest període l’entitat allargarà excepcionalment la campanya dels vals descompte de 10€, per la compra de qualsevol producte d’un mínim de 20€, per a totes les persones que es donin d’alta a la nova APP de WOWGAVÀ, disponible a Apple Store i Google Play.

“Aquesta campanya de rebaixes està sent molt atípica com a conseqüència de les restriccions de mobilitat, i el tancament dels comerços durant el cap de setmana. És per això que des de WOWGAVÀ, volem incentivar les vendes en els establiments associats durant la propera setmana, amb promocions i ofertes destacades. Ara més que mai necessitem el suport de tota la ciutadania, i estem segurs que els gavanencs i gavanenques respondran i ompliran els comerços de Gavà, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció”, assenyala Laura Gómez, presidenta de WOWGAVÀ.

Més sobre WOWGAVÀ

L’associació de Comerciants i professionals “WOWGAVÀ” neix l’any 2020, fruit de la fusió de les dues associacions de comerciants de la ciutat, L’Illa del Centre de Gavà i La Unió de Botiguers de Gavà. El propòsit d’aquesta fusió és la suma de forces per crear una entitat més forta i amb més capacitat per ajudar sector empresarial i comercial del municipi.