Reobertura provisional del pont de la Pava

Des d’aquest dimecres, i un cop finalitzats els primers treballs executats per la Generalitat, de drenatge de l’aigua i apuntalament de l’estructura del pont de la Pava de Gavà torna a estar obert al pas encara que, de moment, només de manera provisional. Això es tradueix en què la capacitat de pas queda restringida a una filera de vianants

Recordem que la infraestructura es va haver de tancar divendres, després que el Servei de Carreteres detectés patologies greus que podien posar en perill la seguretat de les persones usuàries. Arran d’aquest imprevist l’Ajuntament havia demanat que es posés en marxa un servei de bus per garantir la connexió d’un costat a l’altre de l’autovia mentre s’allargués la reparació i al final es va habilitar un taxo gratuït durant un parell de dies.

L’Ajuntament de Gavà informa que “finalitzats els treballs s’estudiaran les intervencions necessàries per reparar definitivament el pont” i adverteix que continuarà “fent el seguiment de la intervenció i del compliment dels terminis previstos per a la seva reobertura”.

Recordem que l’inici de la reforma integral i definitiva de l’esmentat pont va ser anunciada per la Generalitat per a finals d’aquest any, 2024, i que compten amb un pressupost de 350.000 euros.