Rifa de dues paneres de verdures

La pagesia de Gavà en col·laboració amb l’Ajuntament rifarà dues paneres de verdures entre la clientela dels 2 mercats municipals de Gavà. Aquest dijous s’ha procedit al muntatge de la mateixa a MercaGavà i al Mercat del Centre, perquè siguin ben visibles.

Com s’ha de fer

  • Al dors del ticket de compra, escriu el teu nom i cognoms i número de telefon i introdueix-lo dins l’urna que estarà instal·lada junt a la panera (estarà senyalitzada).
  • Aquesta urna esta disponible entre el dijous 22 (13.00 hores –MercaGavà– i 19.00 hores –Mercat del Centre-) respectivament fins el dissabte dia 24 (a les 13.30 hores -Mercat del Centre- / 19.00 hores -MercaGavà).
  • Un cop fet el sorteig, es trucarà en el mateix moment a les persones guanyadores perquè passin a recollir la panera de verdures.

Amb aquesta activitat és vol mantenir viu l’esperit de la Fira d’Espàrrecs que, enguany, tampoc es podrà fer com sempre per culpa de la pandèmia i que s’ha reconvertit en “Temps d’Espàrrecs” amb diferents propostes que s’allargaran durant els propers dies.