Romería de Gavà 2019

El diumenge, 19 de maig, la ciutat celebrarà La Romería de Gavà, un esdeveniment que organitza la Asociación Cultural Andaluza, amb la col·laboració de diverses entitats locals

La Romería partirà, com l’any passat, a les 9.30 hores de davant e la nova piscina municipal i farà un recorregut urbà amb aturada a la plaça Jaume Balmes, on es faran uns balls. Tot seguit, prosseguiran pel carrer Montflorit, Diagonal i l’avinguda de Joan Carles I. Tot seguit, es baixarà per Les Bòbiles, bordejant el parc del Mil·leni, i s’enfilarà la carretera rumb la zona lúdica de La Sentiu. En l’itinerari, de quatre quilòmetres hi haurà cotxes de cavalls, cavalls muntats, que amb música i balls que s’aniran alternant durant la marxa en permetrà fer tot el recorregut de manera alegre i tranquil·la.

La zona de La Sentiu acollirà l’escenari, on s’oficiarà, a partir de les 13.30 hores, una Misa Rociera amb el coro rociero Zahara de la Sierra. En aquest mateix indret, es podrà gaudir d’actuacions en directe durant tot el dia. Val a dir, que també s’ha previst acotar una zona on s’instal·laran lliurement les persones que es quedin a dinar i portin les seves taules i cadires. La organització però, també ofereix servei de cadira i taula. Per poder-hi accedir, cal fer una reserva prèvia a la seu de la Asociación Cultural Andaluza. També hi haurà servei de bar a preus populars amb begudes típiques d’una Romería, servei de tapes i entrepans, cafè, rebujito, gaspatxo, etc. També s’habilitarà una zona d’aparcament per a les persones que hi arribin en cotxe.