La Sentiu
El govern respon a les crítiques de Cs sobre un intercanvi de terrenys a La Sentiu

El govern de Gavà ha respost a les declaracions que va fer la setmana passada Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), criticant un intercanvi de terrenys al barri de La Sentiu entre l’Ajuntament i un particular. Ha estat Rosa Maria Fernández, primera tinenta d’alcalde de Ciutat i Territori de l’Ajuntament de Gavà, qui aquest matí ha sortit al pas d’aquestes acusacions.

Fernández ha explicat que “l’actuació de l’Ajuntament de Gavà ha estat conforme a la Llei d’Urbanisme, és una modificació puntual del sector de La sentiu que s’ha realitzat en aquest cas en base a l’interès general ja que la ciutadania guanya una zona verda que connectarà amb la zona verda de la Riera dels Canyars”.

La tinenta d’alcalde ha volgut posar de manifest que “l’únic objectiu de l’Ajuntament amb totes aquestes actuacions és aportar un equilibri entre el benefici de protegir la biodiversitat del nostre patrimoni natural i el dret del propietari a realitzar les actuacions que legalment en té dret, i per tant l’Ajuntament ha actuat de forma legal tal i com estableix la Llei d’Urbanisme”.

La tinenta d’alcalde ha assegurat que “malmetre, dir coses incertes, o crear el dubte per determinar que l’Ajuntament té altres motivacions, és un exemple del que estem veient darrerament que aquesta nova política està realitzant als mitjans de comunicació”. Fernández creu que “les declaracions de Miguel Ángel Ibáñez són fruit o bé del desconeixement o bé fruit d’una mala fe, però jo prefereixo entendre que són a causa del desconeixement perquè en política tots hem de ser respectuosos i hem de dir les coses tal i com són”.

Tot i això, ha assegurat que “des de les administracions, els servidors públics tenim la responsabilitat de treballar per aquest interès general, i això és el que sempre hem fet des de l’Ajuntament de Gavà, i per tant nosaltres ens reservem el dret d’emprendre accions legals a tal efecte”.