Sabors Horta 2019
Foto de grup dels participants d'aquest any.

5 restaurants de Gavà: l’Anhel, Les Marines, Major Trenta-sis, Tasta’mm i l’Ermita de Bruguers, formen parts dels 53 establiments de diferents municipis del Baix Llobregat que participen novament en la campanya Sabors de l’Horta de promoció del producte fresc de proximitat. Això es tradueix en les seves cartes amb diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven al Parc Agrari amb certificat de frescor, proximitat, temporalitat i saber fer de la nostra pagesia.

En aquesta edició 2019 s’incorporen 10 restaurants dels municipis de Castelldefels, El Prat, Esplugues, Sant Boi, Sant Feliu i Sant Joan Despí.

“Els Sabors de l’Horta és la millor manera de descobrir la gastronomia de la nostra comarca”, asseguren des del Consorci de Turisme. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se sumen les cireres, els espàrrecs, les bledes, el bròquil, calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps del Parc Agrari, a més del reconegut pollastre Raça Prat. “Els xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta, coneixedors dels matisos que s’amaguen darrere d’aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes”, asseguren les mateixes fonts.

La nova Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019 es pot trobar als restaurants del col·lectiu, punts d’informació de la comarca i fires gastronòmiques.

Com a novetat, en aquesta nova temporada, a més de degustar els productes en els restaurants Sabors de l’Horta o visitar els Mercats de Pagès, tots els diumenges del mes, s’organitza una activitat en família per descobrir els productes frescos i de temporada del Parc Agrari. La masia Can Comas, seu del Consorci del Parc Agrari, serà l’escenari de l’activitat. Per a més informació i reserves, al web http://turisme.elbaixllobregat.cat/activitatcarxofes o mitjançant email a cancomas@gruptransversal.com.