Sano Center obrirà gimnàs a Gavà

La cadena de centres de gimnasos Sano Center obrirà una franquícia a Gavà i a Mataró en breu. De moment inauguraran un centre a Barcelona.

Estos proyectos llegan meses después que la cadena vendiera la masterfranquicia en Cataluña a la consultora Sport Assistance, que serà justament qui l’operarà de manera directa.

A l’actualitat Sano Center compta amb 34 centres operatius i espera tancar l’any amb almenys trenta obertures. Aquest objectiu es va veure reforçat al març, quan va vendre una participació minoritària a Deporocio, cadena dirigida per Carlos Alcalde que durant les últimes dècades ha fet negoci com a gestora de centres municipals i obrint clubs propis.

El concepte de Sano Center es basa en els estudis d’entrenament personal i en grups reduït. Aquest tipus d’estudis s’han convertit en una oportunitat de negoci per als tècnics que decideixen apostar per l’autoocupació i professionalitzar el seu servei d’entrenament personal.

En aquest sentit, la companyia ha tancat un acord amb la app Entrenar-me per donar l’opció als tècnics de la plataforma d’obrir els seus propis clubs de la marca Sano Center.