Santi Rodríguez
Rodríguez, acompanyat per Llobet i Parés, el passat dissabte a Gavà

Santi Rodríguez, secretari general del Partit Popular de Catalunya, va visitar el passat dissabte la primera Fira de la Cervesa Artesana de Gavà, que es celebrava al parc de la Torre Lluc, en el marc de la campanya per les eleccions generals del 23 de juliol. De fet, Rodríguez és el número 2 dels populars per Barcelona al Congrés dels Diputats en aquestes eleccions.

Rodríguez va recordar que fa poc, precisament en la campanya de les darreres eleccions municipals, el seu partit estava presentant les seves propostes pels municipis “i dèiem que en aquelles eleccions municipals es votaven els projectes dels municipis però també eren unes eleccions que havien de servir per dir-li a Pedro Sánchez que els espanyols volíem un canvi. I crec que els espanyols ho vam dir molt clar, i Pedro Sánchez ho va entendre, tant és així que l’endemà va convocar aquestes eleccions generals”.

Rodríguez afirma que ara, en aquesta campanya, el seu partit està “intentant que aquella expressió que va haver en les municipals es repeteixi encara amb més intensitat en aquestes eleccions generals”, i per això apel·la al vot d’aquells ciutadans que creuen que “no podem continuar quatre anys més amb un govern com el de Pedro Sánchez que ha pactat amb Podemos i amb els independentistes, o que ha propiciat disbarats com la Llei del Només Sí És Sí que ha permès que milers d’agressors sexuals hagin vist rebaixades les seves condemnes”.

El secretari general dels populars catalans destaca a més que “a Catalunya l’únic que hem vist en els darrers cinc anys són beneficis pels independentistes, el conjunt dels catalans no ens hem beneficiat de cap mena de política de Pedro Sánchez”. Per tot plegat, Rodríguez creu que “ha arribat l’hora de dir prou i ara és el moment, per això els populars estem anant pels municipis demanant el vot per tal que allò que ja vam expressar fa dos mesos ara ho tornem a manifestar d’una manera més intensa, i així puguem canviar d’una manera per totes aquest govern que no ens ha portat res de bo”.

Rodríguez va estar acompanyat per la portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, i pel regidor popular Josep Llobet. Parés va agrair l’esforç de Rodríguez per visitar la nostra Fira de la Cervesa Artesana tenint en compte que “està vivint aquesta campanya de manera especialment intensa per tots els actes i l’organització de campanya de la que, pel seu càrrec, n’és responsable”. Parés també va aprofitar per “demanar a tots els gavanencs que participin massivament en les eleccions del 23 de juliol i que dipositin el seu vot pel Partit Popular tant en el Congrés dels Diputats com en el Senat”.