La cavalcada es manté i en breu l'Ajuntament facilitarà el recorregut que s'està modificant per evitar concentraccions massives. Foto d'arxiu de fa uns anys

L’Ajuntament de Gavà ha informat avui de la suspensió dels actes de rebuda als Reis Mags d’Orient tant a Gavà Mar com a la plaça de Jaume Balmes, previstos per a la tarda del 5 de gener. El motiu no és altre que el d’evitar les concentracions massives o excessives donada la situació actual de repunt de contagis de la Covid-19.

La cavalcada del Reis pels carrers de la ciutat es manté però amb modificacions. L’Ajuntament ha informat que en breu “informarem del recorregut, que s’està modificant per facilitar el seguiment de la cavalcada i allargar-lo de manera que pugui arribar a més llocs i evitar concentracions”.

D’altra banda també s’ha avançat que els carters reials no s’aturaran a l’estació de Renfe el proper diumenge 2 de gener, es podran trobar-los directament al Campament Reial que s’instal·larà els dies 2, 3 i 4 en el jardí del Museu de Gavà.

Des de l’Ajuntament s’agreix “ la vostra comprensió i paciència”.