Sergi Grimau i David Pugès ideen Helpafectadosmwc

Els gavanencs Sergi Grimau i David Pugès són dos emprenedors que, per voluntat pròpia i de manera altruista, han decidit donar una mà als afectats per la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona. Per a això, han creat la web Helpafectadosmwc.info amb la finalitat que les empreses i individuals perjudicats puguin vendre els seus productes i donar a conèixer els seus serveis. D’aquesta manera, no es mengen tot l’estoc sobrant i alleugen, d’alguna manera, la inversió i la despesa realitzada.

L’objectiu d’aquesta plataforma és que particulars, empreses o autònoms que requereixin productes o serveis concrets puguin contactar amb les companyies afectades per la suspensió del congrés per a ajudar-los així a donar sortida al material o la mà d’obra destinada al saló.

Aquesta web ajudarà a fusters, retoladors, restauradors o electricistes, entre altres col·lectius, a vendre a menor preu els seus productes, que d’una altra forma quedarien inutilitzats.

En el directori d’empreses que s’han adherit a la iniciativa figura també una que ven monitors a baix preu, una altra que ofereix panells led per a cartelleria digital i pantalles de gran format o una signatura d’hostesses que ofereix professionals amb idiomes que havien estat seleccionades per al Mobile i que finalment no podran treballar