Arrenquen les sessions formatives a Gavà del Talent a les aules
Arrenquen les sessions formatives a Gavà del Talent a les aules

Uns 20 alumnes de 4t d’ESO del col·legi San Pedro han participat aquest matí en una sessió formativa a Gavà del Talent a les aules. Tot i que aquesta no és la primera sessió de l’edició d’enguany, ja que a Viladecans en porten unes quantes ja de fetes, sí que és la primera que es fa a Gavà.

La sessió ha anat a càrrec de la directora de La Salle Technova Barcelona, Isabel Giménez, qui ha explicat als alumnes “el mètode Business Model Canvas, que és una metodologia que s’utilitza per validar un model de negoci”. El Business Model Canvas és una eina de treball que fan servir les empreses amb la qual “tu tens una idea i la valides a partir de nou passos que et fan pensar en coses com ara quin és el teu model de negoci, com generaràs ingressos, qui és el teu client, quina és la teva proposta de valor o quins són els costos”. Segons explica Giménez, aquest mètode “es fa servir en tot tipus d’empreses, tant gran com mitjanes o petites, i ajuda a tenir una visió molt més global del que suposa muntar una empresa”.

El col·legi San Pedro ha participat en les tres edicions que s’han fet fins ara d’aquest concurs. Rafa Rodríguez, el director del centre educatiu, ens ha destacat que “el millor del Talent a les Aules és que arriba en un moment en que els adolescents necessiten formar part de la realitat, i crec que aquest concurs no deixa de ser una baula entre el col·legi i la realitat que moltes vegades als que estem a dins ens costa de veure”.