Sessions informatives per a interessats en ser vigilants de seguretat
Centre de Suport a l'Empresa de Gavà

El Centre de Suport a l’Empresa de Gavà acollirà un seguit de sessions formatives per a persones de la nostra comarca interessades a treballar com a vigilants de seguretat. Es tracta d’una nova edició del Projecte Singulars i per prendre-hi part cal fer la inscripció prèvia al correu cso@gava.cat o als telèfons 93 633 34 50 / 676 90 45 38

L’esmentat curs, 100% subvencionat, començarà el 27 de febrer, i els dies 23 de gener i 1 de febrer, a partir de les 10 hores, es faran les sessions informatives. L’acció està adreçada a persones d’entre 18 i 29 anys, amb estudis d’ESO, o que estiguin en situació d’atur o en procés de recerca i millora de feina.

L’Ajuntament de Gavà participa en aquest projecte formant a 15 joves amb “l’objectiu és reforçar l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones en situació d’atur i/o en procés de recerca per a la millora de feina, mitjançant actuacions d’orientació i formació professionalitzadora”.

Per què t’interessa inscriure’t?

  • Per a formar-te en una professió molt demanada pel mercat laboral i amb molta projecció.
  • Perquè, a més de poder ser vigilant de seguretat, també optaràs a altres sortides professionals a àmbits com escolta privat, centrals de producció d’energia, control d’equipatges de passatgers i transports de fons.

Què aconseguiràs?

Obtenir l’habilitació per a vigilar i protegir les persones i els seus béns, evitant la comissió de delictes i infraccions, en un entorn definit. A més, comptaràs amb suport i orientació personalitzada al llarg de tot el programa.

Programa i objecte

Formació emmarcada al Projecte Singular “Jove, al Baix Impulsa’t” coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).