Set incorporacions al Consistori Municipal per al mandat 2019-2023
Els nous regidors i regidores de l'Ajuntament de Gavà

L’equip de govern, que encapçala la socialista Raquel Sánchez, incorpora tres cares noves a les seves files. Julio Tenorio, és des d’avui regidor del govern. Tenorio és conductor de camions de recollida selectiva de residus. Fins fa unes setmanes era president de l’Associació de Veïns Ausiàs March i es va incorporar a la candidatura del PSC com a independent.

També en el govern municipal s’incorpora Mercè Campodarve, actual directora de l’escola pública Marcel·lí Moragas. Campodarve ha format part de la candidatura socialista com a independent. I finalment, dintre de les files socialistes s’incorpora la Secretaria de Comunicació del PSC de Gavà, Alba Riba. Riba té un Grau Superior en Gestió Comercial i Marketing i ha treballat com assessora de comunicació.

Esquerra Republicana de Catalunya, que ha passat de 3 a 4 representants al Ple Municipal, incorpora a Miquel Roselló i Montserrat Arnau. Roselló és tècnic de disseny a l’empresa Roca, portaveu del col·lectiu La Mata de Jonc i voluntari i defensor dels drets dels animals. Montserrat Arnau és economista, treballa de directora financera i ha impartit màsters a la UPC.

Podemos que entra per primera vegada al Ple Municipal amb aquesta marca, incorpora Estela Ortega, arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. Estela Ortega és la Secretària General de Podemos Gavà i aprofita la seva afició a la música per col·laborar amb diverses entitats.

Finalment, Junts per Gavà entra per primera vegada a l’Ajuntament i ho fa amb Isidre Casas. Casas és Diplomat Tècnic Superior en Direcció de Marketing, postgrau en Direcció de Vendes i Retail, actualment és soci d’una empresa de telecomunicacions i administrador d’una altra societat enfocada al mateix sector.