Sevica obre nou magatzem a Gavà
La nova planta del grup logístic ocupa 4.000 metres quadrats

Grup Sevica reforça la seva capacitat logística. L’empresa, centrada en operacions de magatzematge i enviament de mercaderia a punt de venda i última milla, ha ampliat la seva capacitat amb un nou magatzem a Gavà que ocupa un espai de 4.000 metres quadrats de superfície.

L’empresa ha destinat un total de 3.500 metres quadrats per aixecar un magatzem i els altres 500 metres quadrats els destinarà a l’ús d’oficines, segons han explicat des de l’empresa a Modaes.es. L’objectiu és poder proveir un major nombre de clients i ampliar els serveis que presta a empreses com Pepe Jeans, Natura, Nice Things, Or Viu, October o Pedro Gil, entre altres.

Així, Grup Sevica suma cinc magatzems de 30.000 metres quadrats. Tot ells es troben en un radi no superior als deu quilòmetres, en les localitats de Gavà i Viladecans, que sumen més de 28.000 metres quadrats, la qual cosa permetrà a l’empresa generar diverses sinergies.

L’últim magatzem que la companyia havia posat en marxa es va aixecar al n 2014, també a Gavà, amb una superfície de 7.500 metres quadrats.

L’any passat, l’empresa va segellar un acord amb Grup Met, especialitzat en el transport transitari marítim i aeri, per tal de coordinar els seus serveis complementaris. Totes dues empreses es van comprometre a compartir serveis de transport i logística amb el propòsit d’oferir un servei integral.