La Marató
Èxit d’assistència en el sopar dels restauradors per La Marató de TV3 (Foto: cortesia ARG)

L’Agrupació de Restauradors de Gavà (ARG) va assolir un èxit d’assistència el passat dilluns a la nit en el seu sopar per La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties mentals. Josep Maria Lluch, president dels restauradors gavanencs, ens ha explicat que “finalment es van confirmar totes les reserves i vam omplir tot l’aforament previst”.

El menú era una proposta tancada d’uns “14 plats maridats amb uns sis vins, un menú executat per quatre xefs de Gavà molt vinculats amb el gremi com són el Manel Armengol, el Joan Campanyà, el Carles Fernández, i el David Cartoixà, tot sota la direcció de la gent de La Pineda, El Far de l’Illa, i el propi restaurant Mar de Pins, que és on es va celebrar el sopar”.

El sopar es va fer seguint totes les recomanacions anti-Covid, és a dir, “va haver controls Covid, tothom que va venir portava el certificat, i tot va ser correcte en aquest sentit”.

Respecte al que es va recaptar per La Marató, Lluch ens explica que “encara estem acabant de fer els números, la majoria de proveïdors ens han cedit els productes a preu de cost, així quer aquesta setmana estarem fent els números i el més probable és que el proper dimarts 21 tinguem la xifra definitiva, que farem pública”.

Així, doncs, el doble objectiu del sopar ha estat assolit, segons ens confirma Lluch: “Per la part nostra, tot perfecte, hem complert l’objectiu de fer un final de festa de l’any 2021 i, de fet, avui penjarem agraïments a clients i amics que van venir per mostrar que el gremi està satisfet i unit. I per part de La marató només ens quedarà saber la xifra exacta recaptada”.