Spectacular amb Bon apetit

La companyia de teatre amateur Spectacular Spectacular posarà en escena aquest dissabte, a Gavà, l’obra “Bon apetit”, una història que segons un dels seus integrants, Jordi Castejón, “és d’allò més màgica” i s’ambienta en la cuina d’un restaurant de París. Es tracta de l’establiment del Xef Gregory que convertit en un caos i va perdent el seu prestigi gastronòmic. Ningú controla com abans els fogons i els clients troben a faltar el famós Pollastre a la Gregory. Quan sembla sembla que tot està perdut apareix la Rateta Renné que ajudarà el despistat Dimitri a superar aquesta difícil situació.

L’espectacle, segons Castejón “està pensat per a tots els públics. Els infants a partir de 5 anys es divertiran i a la vegada esdevindrà pedagògica ja que es transmeten valors com el treball en equip i la importància de demanar ajut perquè ningú està sol. Els adults també trobaran molts moments de rialles”.

La història s’ambienta en la cuina i tres actors fan els diferents personatges. L’obra inclou projeccions i s’interacciona amb el públic. Es tracta, segons Castejón, “d’un projecte educatiu”, raó per la qual, superada aquesta estrena, el grup planeja “poder-la portar a les escoles”.

Durant l’obra hi haurà tocs inesperats i al final de la mateixa el públic present es podrà fer fotos amb els diferents personatges.

La funció es farà a l’Espai Maragall i donarà inici a les 18 hores. El preu de l’entrada és de 6 euros i existeix la possibilitat de comprar-la anticipadament.

El grup avança que tornarà a la primavera a l’Espai Maragall amb una versió renovada de Lolando