Stay Homas és una de les bandes convidades en la present edició del Temps d’Espàrrecs i estarà en concert aquest dissabte a Gavà. L’actuació, que tindrà lloc a la plaça de Francesc Macià, és gratuïta i començarà a les 22 hores. Es tracta d’un dels bolos del ‘Tournarem xinu xanu”, la seva darrera gira que s’allargarà tot l’any recorrent escenaris nacionals i internacionals i que culminarà amb tres grans concerts al Poble Espanyol de Barcelona, en el marc del Guitar BCN, el 24 i 25 de gener de 2025.

Recordem Stay Homas va revolucionar la indústria de la música catalana i en català durant la pandèmia amb unes cançons en acústic des de la terrassa de casa seva on estaven confinats. Un grup d’amics que amb una guitarra i la galleda del pal de fregar van aconseguir convertir la seva música en un fenomen viral.

L’oferta musical es completarà aquest dissabte, 4 de maig, amb Soulmates presentant el seu nou àlbum, Still Here, a partir de les 20 hores, a l’Espai Maragall  i demà 5 de maig, tancaran el programa els Cash Caravan a l’hora del vermut a la plaça de Jaume Balmes.