Suspesa la Fira dels Espàrrecs

L’Ajuntament de Gavà ha acordat avui la suspensió de la 67ª Fira d’Espàrrecs, que havia de celebrar-se de l’1 al 3 de maig. La decisió s’ha pres en consens amb la Cooperativa Agropecuària de Gavà i obeeix a la importància d’adoptar totes les mesures necessàries per lluitar contra la propagació del coronavirus. A hores d’ara no es contempla la celebració del certamen en una data posterior, si bé no es descarta la reprogramació d’altres esdeveniments que s’organitzen al seu voltant un cop superada la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. L’estalvi que generi aquesta suspensió, que es preveu sobre els 150.000 euros, es destinarà a diferents mesures per pal·liar l’impacte econòmic provocat per la pandèmia en autònoms i comerços de la ciutat.

Juntament amb la Fira d’Espàrrecs, també es cancel·la la programació de l’Abril Cultural, que s’organitza durant el mes d’abril al voltant de la Diada de Sant Jordi. Altres mesures del Comitè de Coordinació COVID-19.

La suspensió de la Fira d’Espàrrecs ha estat una de les últimes mesures preses pel Comitè de Coordinació COVID-19, que presideix l’alcaldessa Raquel Sánchez. Reunit aquest matí per via telemàtica, ha fet un seguiment de les accions impulsades fins al moment i n’ha acordat de noves, d’acord amb l’estat d’emergència del Pla de Protecció Civil decretat la nit de diumenge. L’objectiu: frenar els contagis i garantir la prestació dels serveis municipals, d’acord amb les indicacions del Govern espanyol i de la Generalitat de Catalunya.