tall de circulació
Els treballs de pavimentació, aquest matí

Molt de compte si sou usuaris habituals de l’avinguda Joan Carles I de Gavà: avui divendres, 3 de setembre, es produeix un important tall de circulació en aquest vial a causa dels treballs de pavimentació que es duran a terme al llarg de gairebé tot el dia. Aquests treballs s’emmarquen dins de la campanya d’asfaltat 2021 que l’Ajuntament de Gavà ha engegat aquest estiu.

El tram afectat és el que va en sentit muntanya, és a dir, el d’entrada a Gavà. En realitat serà un tram relativament petit ja que va només del carrer Santa Teresa al Sant Lluis, agafant també tota la glorieta en aquesta darrera intersecció, la de Joan Carles I amb Sant Lluis. Això és a la part de dalt de la via, tocant ja al cementiri, tot just on hi ha la farmàcia i la copisteria. Però tot i ser un tram petit, tindrà una important afectació ja que es tallarà completament el trànsit en els dos sentits.

tall de circulació
L’avinguda Joan Carles I, completament tallada aquest matí

Els treballs s’estan desenvolupant des de les 07:00 hores i la previsió és que s’allarguin fins les 20:00 hores. En aquest període és quan queda tallat totalment el trànsit. Els vehicles que circulin per la Joan Carles I cap a la carretera de Begues (o a la inversa) hauran de desviar-se per la carretera de la Sentiu i el carrer Argila.

tall de circulació
Les màquines treballen des de les 7 d’aquest matí

L’accés als barris de Santa Teresa, Diagonal i Colomeres haurà de fer-se a través del carrer Santa Teresa-General Moragues, i la sortida d’aquests per Manuel de Falla-avinguda Diagonal. L’accés al barri de les Bòbiles haurà de fer-se pel carrer del Foc.

D’altre banda, es veuran afectades també al llarg de tot el dia les línies de bus que transiten per aquest vial, que són les GA1, L902, E81, L81, L82, L85. Aquest és el diagrama de com fan els desviaments en les seves rutes els autobusos d’aquestes línies:

tall de circulació

tall de circulació