Tallada al trànsit la C 245 del dia 11 al 15
Tallada al trànsit la C 245 del dia 11 al 15

La C-245 segueix immersa en el projecte de reforma, unes obres que afectaran de manera important el trànsit rodat entre els dies 11 de desembre a les 6 del matí fins el matí del 15 de desembre, ja que caldrà que estigui tallada en el tram comprès entre l’avinguda de Joan Carles I i la riera de Sant Llorenç. Es faran tasques d’asfaltat.

Tallada al trànsit la C 245 de dia 11 al 15

L’Ajuntament de Gavà informa que l’accés a l’aparcament de Renfe podrà fer-se des de la zona industrial, per l’avinguda de Bertran i Güell i el carrer Salamanca i accedint a la carretera des de la rotonda de la Riera de Sant Llorenç per carrers de les Moreres.

La connexió entre la zona industrial i el nucli urbà es permetrà circulant per l’avinguda de Bertran i Güell -Fortià de Casanovas en sentit pujada, EXCEPTE els dies 13 i 14 que també quedarà tallada de 9.30 a 12.30 hores.

BARRIS CAN SERRA BALET I ÀNGELA ROCA

L’accés hauirà de fer-se pel nord. La sorida es farà per la riera de les Parets, que canviarà el seu sentit de circulació entre el carrer de Joaquim Folguera i el lateral de la carretera per sortir a Joan Carles I.

L’accés al carrer d’Olocau es continuarà fent pel carrer de Castelldefels.

GUALS

Del 88-104 (parell) i del 123-137 (senars) de la carretera, del passatge American Lake, vehicles de serveis de Brugués Assistencial i Kine Gavà: haurà d’accedir a través de la rotonda de Joan Carles I i sortir pel lateral de la muntanya. EXCEPCIÓ: Dia 14 de desembre que no es podrà accedir a aquests guals. Només serà permesa la circulació als vehicles d’emergències.

Veuran afectat el seu itinerari les línies de bus E81, L80, L81, L82, L85 i el GA1

Mapa d’afectacions del bus
Mapa d’afectacions del bus