Taller de cuina a MercaGavà
Taller de cuina a MercaGavà

El 21 de juny, de 18 a 19.30 hores, MercaGavà acollirà un taller de cuina per adults en què el xef Txus Zubéldia els ensenyarà a preparar plats d’estiu. Les inscripcions per participar s’han de fer de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon 628 039 572 i és imprescindible presentar 2 tickets de compra de diferents parades. El taller està destinat a un màxim de 20 persones.

Aquesta acció de dinamització comercial, que es durà a terme a MercaGavà, és una de les activitats, juntament a la celebració del quart aniversari o la campanya de Nadal, que s’estableixen en el conveni de col·laboració signat recentment entre l’Ajuntaments i els presidents dels dos mercats municipals.

Logo de la campanya impulsada pel Mercat del Centre
Logo de la campanya impulsada pel Mercat del Centre

Pel que fa al Mercat del Centre el dia 29 de maig es va posar en marxa la campanya “dimecres groc” que es durà terme al llarg de l’any i que, com va explicar la presidenta Alba Oniega, “va anar bastant bé, la clientela va trobar en cada una de les parades ofertes de una variada gama de productes. Aquesta iniciativa té la finalitat que els clients i les clientes puguin omplir el cistell de la compra a bon preu.

El suport de l’Ajuntament en aquestes accions de promoció permetrà alliberar recursos a les associacions, que fins ara destinàven a la dinamització, per empendre nous projectes / campanyes de dinamització comercial.