Taller escriptura dramàtica 2019
El dramaturg i director d’escena, Ricard Gázquez és l’encarregat de guiar les sessions

Aquest dilluns ha donat inici, a la biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà el taller d’escriptura dramàtica, una de les propostes formatives encabides dins el projecte Paraules en Escena. Es tracta de la tercera edició d’aquest concurs, convocat per L’Ajuntament de Gavà i les biblioteques de la ciutat i pretén fomentar l’escriptura de peces teatrals de petit format entre el públic jove i adult.

Enguany, el concurs vol agafar volada i desenvolupar-se com un projecte de llarg recorregut que integra la formació en escriptura teatral, la participació en el certamen pròpiament dita, i la posada en escena de les obres guanyadores.

A diferència d’edicions anteriors, aquesta vegada hi haurà una única categoria de participació (a partir dels 12 anys), es podran presentar textos teatrals en qualsevol format (monòleg, guió breu, càpsula teatral, musical, etc.) i s’atorgaran premis en metàl·lic. Pròximament es publicaran les bases que regulen el concurs a través dels canals oficials.

Com en les edicions anteriors, el lliurament de premis se celebrarà durant la diada de Sant Jordi i la representació teatral de les obres premiades, que anirà a càrrec de la Comissió de Teatre Amateur de Gavà, durant la festivitat de Sant Nicasi, al desembre.

El taller d’escriptura dramàtica consta 4 sessions que guia el dramaturg i director d’escena, Ricard Gázquez.