Taller familiar amb la Venus de Gavà
Entrada al Parc Arqueològic de Gavà

El Parc Arqueològic de les Mines acollirà aquest divendres, 29 de desembre, a partir de les 12 , un taller adreçat a infants i famílies per divulgar la figura de la Venus de Gavà. Així, a través del joc i molta creativitat s0aprofundrpa en el simbolisme d’aquesta peça única i els participants podran elaborar un bonic guarniment de Nadal, utilitzant el sílex i les pròpies mans.

Per prendre part en aquest taller, les places el qual són limitades cal fer la reserva prèvia trucant al propi Parc Arqueològic, al telèfon 93 263 96 50. El preu de l’activitat és de 5 euros.

La Venus de Gavà

La Venus és una representació d’una figura femenina de ceràmica que data del neolític. Es va trobar trencada i incompleta a la mina número 16 del jaciment de les Mines Prehistòriques de Gavà.

S’hi poden reconèixer els ulls en forma de sol, el nas, un penjoll en forma de pinta, els braços creuats i decorats sobre del ventre inflat, com si la figura estigués embarassada. Es podria relacionar amb el culte a la fertilitat o a la deessa mare