Tast de calçots 2022

11 establiments gastronòmics de la ciutat, participen, fins el 6 de març, en una nova edició del Tast de Calçots, organitzada per l’Agrupació de Restauradors de Gavà, oferint platets o, fins i tot menús sencers, amb el calçot com a protagonista.

L’oferta

Els restaurants participarts són: Major36, Anhel, La Pineda, Ermita de Brugués, Mar de Pins, Margu i Misse en Place, a més de la Pizzeria A Rolete, el Far de l’Illa, L’Estoneta i Al Karbon Urban Grill

Per exemple, al restaurant Major36 preparen un creppe de calçot amb botifarra negra i gelat d’alberginia, a Mise en Place, un souflé de calçots amb formatge pecorino i a Mar de Pins, uns calçots amb tempura. El Restaurant Ermita de Brugués, que estrena guardó de Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat, ofereix una parmentier de calçot i patata amb cansalada de porc a baixa temperatura, botifarra negra i ou amb dos coccions.

Per la seva banda, la proposta del Restaurant Anhel és un menú sencer, que inclou calçot amb meuniere d’avellanes DOP Tarragona, calçot de Gavà i carxofa del Prat amb tellines, onglet de vedella i cueta de rap rostida acompanyades de calçots de Gavà. Un ingredient present fins i tot en les postres: calçot caramel·litzat amb ametlles garrapinyades. A l’Estoneta i Al Karbon Urban Grill, trobarem el calçot a les croquetes i a la pizzeria A Rolete a l’empanada. La proposta d’El Far de l’Illa és un platet de calçots en escabetx de cava, botifarra dolça i cruixent d’arrels

Val a dir que, els restaurants Anhel, Ermita de Brugués, La Pineda, Margu i Mar de Pins ofereixen, a més, menús sencers, calçotades de les de tota la vida, acompanyades de graellades de carn, verdures o peix.

Sorteig d’una calçotada

Abans, el 2 de març, finalitza el temini de participació en el sorteig d’un menú calçotada per a 2 persones en un dels 5 restaurants que ofereixen aquest tipus de menú amb el calçot com a protagonista. I el 4 de març, l’Agrupació publicarà en els seus perfils socials el nom del guanyador o guanyadora que haurà d’escollir el lloc on bercanviar el premi entre els següents restaurants:

  • Ermita de Brugués
  • Anhel
  • La Pineda
  • Mar de Pins
  • Restaurant Margu.

Com participar en el sorteig d’un menú calçot per a 2 persones?

El procediment és molt senzill: Només cal seguir aquest enllaç, disponible també en la bio del perfil d’Instagram de l’Agrupació.

A partir d’aquí, només cal omplir degudament el formulari de participació amb les dades personals. Coneixerem el guanyador o guanyadora el 4 de març per sorteig aleatori entre els participants.