Teatre al carrer

Un grup de comerços del carrer Rectoria de Gavà va organitzar, dissabte al matí, una activitat teatral al carrer amb la finalitzat de dinamitzar la zona. La col·laboració va arribar de la mà d’algunes integrants de la companyia de teatre de l’Associació de Veïns de Colomeres que van preparar una petita performance interactuant amb els vianants des d’un senzill set escenogràfic situat just davant de la botiga de moda El Petirrojo. Entre les persones participants, la pròpia alcaldessa Raquel Sánchez i altres regidores i regidors de l’Ajuntament.

La responsable d’El Petirrojo, Paula Rey, ha qualificat de molt positiva “la col·laboració amb Colomeres i espera “poder seguir fent més activitats encaminades a fer-nos visibles entre la gent que passeja per carrer Sant Pere”. Segons Rey, “val la pena passar pel carrer Rectoria, perquè també hi ha una oferta comercial de qualitat que dissortadament pot passar desapercebuda pels qui enfilen el bulevard en línia recta”. Sobre les obres fetes que han permès convertir la calçada en un vial de plataforma única i amb prioritat per als vianants, Rey afirma que “malgrat les lògiques incomoditats provocades pels tres mesos de treballs ara estem molt contents amb el resultat perquè contribueix a integrar-nos en l’eix comercial”.

Algunes de les actrius participants en aquesta activitat es van mostrar “molt contentes de poder col·laborar tot mostrant allò que han après en el taller de teatre que s’imparteix a la seu de l’entitat de Colomeres. Justament, gran part de la feina feta la van poder mostrar al públic en el decurs de la funció que van fer, a la tarda a la plaça de Francesc Macià, dins el programa de les festes del barri representant la divertida obra “Toc, Toc”.