Classe de teatre a l'Espai Maragall
Classe de teatre a l'Espai Maragall

Les escoles de música, pintura i dibuix i arts escèniques han començat aquest mes les activitats extraescolars en les instal·lacions de l’American Lake i de l’Espai Maragall. I ho han fet amb totes les mesures de seguretat i higiene per prevenir contagis davant la situació sanitària que estem vivint: pressa de temperatura a l’entrada de l’equipament, gel hidroalcohòlic, mascareta i mampares de vidre, entre d’altres.

L’Espai Escènic ha adaptat a les necessitats actuals les classes de teatre, dansa i cant que reben infants i jovent a l’Espai Maragall. Professorat i alumnat han començat amb molt de ganes el curs en les diferents disciplines. Així ho explica Mireia Lorente, professora de teatre de l’Espai Escènic: “Estem molt contentes d’haver començar les classes, teníem moltes ganes. Ha estat un començament atípic però realment hem fet un protocol, conjuntament amb les escoles de música i de pintura i l’Ajuntament de Gavà i ens hem d’adaptar”.

Portar mascareta en una classe de teatre a priori és un inconvenient que han solventat molt bé “seria molt interesant poder impartir classe sense mascareta però el fet de portar-la jo crec que ens ajuda a poder trobar altres eines per treballar. Crec que es un altre camí bastant interessant”, afirma Mireia Lorente.

El casal artístic realitzat a l’estiu per l’Espai Escènic va servir assegura “de prèvia al curs actual. Ha anat molt bé i ens ha servir per començar el curs amb moltes ganes”.