Tertúlia sobre el consum de proximitat
Tertúlia sobre el consum de proximitat

La Unió de Cooperadors acollirà el proper dimarts, 25 d’abril, una tertúlia sobre el consum de proximitat. Aquesta activitat forma del cicle d’activitats sobre consum responsable que es fan a Gavà. En aquest ocasió es reflexionarà sobre la importància de consumir productes de quilòmetre 0, respectant la seva estacionalitat i evitant el malbaratament, per tal d’augmentar la competitivitat dels productors i productores i del comerç local i de vetllar per reduir l’empremta de carboni.

Participants

  • Jordi Tort,  Tinent d’alcaldessa i President de l’Àmbit de Serveis Centrals, Desenvolupament Econòmic Sostenible, Projecció de la Ciutat i Esports del’ Ajuntament de Gavà
  • Sònia Flotats, CEO de So Good So Cute i periodista especialitzada en consum responsable.
  • Marc Farrés, Responsable espigolaments i aprofitament alimentari de la Fundació Espigoladors
  • Josep Pañella, President de la Cooperativa Agropecuària de Gavà
  • Natàlia Perni pagesa i propietària  de Cal Xim Xim, amb parada al Mercat de pagès de Gavà

L’esmentada tertúlia donarà inici a les 19 hores i es podrà seguir també per streaming través del youtube.

Consum responsable

El consum és un dels poders més propers que tenim com a ciutadania per generar canvis socials i econòmics. Cada cop que decidim consumir un producte o un altre, o comprar a una empresa o una altra, decidim on van a parar els nostres diners, com ens relacionem amb el nostre entorn i, en definitiva, quin món volem. Darrere de cada producte que adquirim seguint criteris socials i ambientals hi ha un projecte, una idea, una iniciativa per lluitar per un món millor, més sostenible i amb menys desigualtat.