Mereixes
WOWGavà presenta la segona edició del T'ho Mereixes el dissabte 8 de juliol

L’associació de comerciants WOWGavà presenta la segona edició del T’ho Mereixes. L’acció, exactament igual que en la primera edició de l’any passat, es planteja per agrair la confiança que els gavanencs dipositen en el comerç de proximitat de la nostra ciutat.

Raúl Valle, president de WOWGavà, ens ha explicat que “aquesta festa es fa de cara al client, i per això els nostres associats aquesta setmana estan repartint amb totes les compres uns tiquets per tal que els nostres clients puguin venir a aquesta festa i recollir una porció de coca i una copa de cava”.

Aquest any la festa serà una mica diferent que la de l’any passat. D’entrada es canvia d’ubicació i es passa a fer al parc de la Torre Lluc. L’hora d’inici serà les 7 de la tarda del proper dissabte 8 de juliol, i Valle ha destacat que “comptarem amb un grup del Gremi de Restauradors de Gavà, que ens oferiran una oferta gastronòmica, i tindrem escenari amb DJs on, a partir de les 11 de la nit, vindrà Héctor Ortega, de Flaix FM, que estarà dues hores per amenitzar la nit”.

A més, l’any passat va haver-hi jocs d’aigua i festa de l’escuma pels més petits que, enguany, no es podran fer a causa del decret de sequera emès per la Generalitat de Catalunya. Així doncs, “com que no hi ha possibilitat de fer servir aigua hem hagut d’inventar un altre tema, i tindrem un circuit de cotxes a pedals i teledirigits”.

El president de l’entitat recorda que l’objectiu d’aquesta acció és “agrair al client de comerç associat a WOWGavà la seva implicació i la seva confiança dipositada en els nostres comerços, i també fidelitzar-lo, per descomptat”. Valle s’ha mostrat molt content amb el resultat del T’ho Mereixes de l’any passat, una acció que “tradicionalment feia l’associació de comerciants de l’Illa del Centre, que feien una festa després de la festa major de Sant Pere i a on sempre s’exposaven alguns productes dels associats i teníem una oferta gastronòmica que oferia el Mercat del Centre, i ara des que existeix WOWGavà ens encarreguem nosaltres de fer-la”.

Valle s’ha manifestat “molt content” de com està funcionant WOWGavà, destacant-nos que “cada vegada tenim més adeptes, a més vam signar amb l’ajuntament un conveni de promoció econòmica i això ens permet realitzar moltes més accions. Tenim el suport de totes les institucions, i per exemple també fem moltes col·laboracions amb la pagesia i amb el Gremi de Restauradors de Gavà, així que estem molt contents, la veritat”.