Treballs de pavimentació a Gavà Mar

L’Ajuntament està duent a terme aquests dies tota una campanya per pavimentar la calçada de diversos carrer especialment a Gavà Mar on, bàsicament, per culpa de les arrels dels arbres el ferm presenta més desperfectes. Les feines, aquest divendres, se centren als carrers de Tellinaires i Blanes. A partir del dilluns 26 i fins dimecres 28 es treballarà al carrer Palafrugell i a partir del 3 d’abril s’actuarà al carrer Sitges

En aquestes tasques, reivindicades entre d’altres per Cs, s’inclouen treballs de tala selectiva pins a l’espai públic, l’execució d’una barrera per reduir i retardar les afectacions de les arrels sobre la calçada i el fressat i reasfaltat parcial d’aquests carrers. Per aquest motiu durant aquests dies l’aparcament i el trànsit en aquests trams quedarà afectat.

La pineda litoral del Delta del Llobregat està formada principalment pel pi pinyer (Pinus pinea). De forma natural es va establir sobre les dunes que antigament eren mòbils. Es tracta d’una tipologia de boscos molt rars, motiu pel qual, estan catalogats com a hàbitat d’interès comunitari prioritari. Actualment conforma un dels paisatges més característics i de més valor de Gavà.