Trobada de Nerea amb alcaldessa

L’alcaldessa de Gavà va rebre, divendres, a Nerea Rodríguez, la jove de Gavà que ha participat en la present edició de “Operación Triunfo”. Nerea, de només 18 anys, acompanyada de la seva mare va mantenir una conversa d’allò més distesa amb Raquel Sánchez a qui i va relatar anècdotes i vivències del seu pas pel concurs televisiu. Una experiència que, segons qualifica ella mateixa “ha estat un somni fet realitat i meravellosament enriquidora”. Nerea precisa que “més enllà dels projectes individuals futurs, la mirada se centra en la gira dels 16 participants i després ja es veurà. El que m’agradaria és seguir amb a la música i, en especial, al teatre musical”.

Nerea Rodríguez també s’ha referit, amb orgull, “al gran talent que hi ha a Gavà”, subratllant que “hi ha molta gent que canta, toca, balla o fa d’actor. Tots els meus amics fan una cosa o altra. A més, en aquesta ciutat tenim moltes escoles que ho fomenten”.

L’Alcaldessa, després de “felicitar” la jove i desitjar-li “molts èxits professionals” també ha coincidit amb ella en afirmar que “Gavà és una explosió de talent i creativitat local” amb escoles que “fomenten les arts i de les quals, alguns alumnes, han pogut fer carrera després”. En qualsevol cas, l’Alcaldessa assegura que “més enllà de l’èxit, o no, la inversió en cultura és una aposta valuosa i casos com el de Nerea en són un exemple. Tenia moltes ganes de dir-li en persona”.

La idea, ara, és que la ciutat pugui també fer-li arribar aquests caliu, raó per la qual es prepara una trobada perquè la jove prengui contacte amb els fans i canti.