Trobada dels centres amb les famílies per exposar els objectius educatius
Trobada dels centres amb les famílies per exposar els objectius educatius

La sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal va acollir aquest dimarts a la tarda una xerrada informativa sobre l’educació pública a Gavà on els responsables d’escoles, instituts, llars d’infants i el centre d’adults van compartir amb les famílies “els objectius comuns i el funcionament i coordinació” que s’estableix entre ells durant tot el curs lectiu.

Carme Fernández, directora de l’escola Salvador Lluch, ha precisat que “amb aquesta reunió, que és una una activitat que ja fèiem abans de la pandèmia i que ara reprenem, volem complementar la informació que donem a les famílies amb les jornades de portes obertes amb l’arribada de les preinscripcions”.

Fernández explica que a “tots ens mou un objectiu comú, que és l’alumnat, i més enllà del projecte educatiu de cada centre caminem en aquesta direcció traient el màxim profit dels recursos propis”. A la vegada, també assegura que “del que es tracta és d’anar seguint a l’alumne en totes les etapes, sobretot quan hi ha canvis” i “per fer un acompanyament coherent és important el contacte i coordinació entre centres i per això ens trobem periòdicament durant el curs”.

Per a Fernández “recuperar el format d’aquest acte era un deute i una obligació amb les famílies a les quals volem escoltar, no només per desvetllar dubtes, sinó també per poder veure que és el que es necessita per poder donar la millor resposta possible”.