Un sola entitat agruparà el comerç local de Gavà
Un sola entitat agruparà el comerç local de Gavà

Aquest divendres es presenta en societat una nova associació que pretén unir tot el petit comerç de la ciutat. Serà en el decurs d’una roda de premsa que tindrà lloc al Centre d’Història i on es formalitzarà la fusió de l’Illa Gavà i la Unió de Botiguers de Gavà.

Durant l’acte es presentarà la imatge i la marca de la nova entitat, que té com a objectiu “unir tot el comerç del municipi, oferir un millor servei als clients, i professionalitzar la gestió de l’associació resultant”.

La presentació comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; del tinent d’alcalde d’Estratègia Econòmica, Treball i Promoció de la Ciutat, Jordi Tort; de la regidora delegada de Turisme i Comerç, Ester Zamorano; de la presidenta de l’Associació l’Illa Gavà, Laura Gómez; i del president de la Unió de Botiguers de Gavà, Diego Caparrós.

Durant l’acte es penjarà la primera placa d’associat, en un establiment emblemàtic de la ciutat. Una de les primers accions de la nova entitat, serà una jornada de descomptes durant el Black Friday, la campanya 20×10 de descomptes especials per a la campanya de Nadal, el rellançament de la targeta de fidelització, i l’impuls de projectes innovadors de digitalització del comerç