Una desena de bandes tribut amenitzen el vermut
Un dels concerts es va fer al Far de l'Illa

Gavà ha viscut un cap de setmana de música al carrer amb els concerts vermut organitzats per l’Agrupació de Restauradors i el Departament de Cultura de l’Ajuntament. Amb aquesta proposta s’ha gaudit, tant dissabte com diumenge, de fins a 13 actuacions de diferents bandes tribut en una dotzena de terrasses a bars i restaurants de la nostra ciutat.

Entre els tributs que hi van prendre part hi havia des de Bryan Adams fins a El último de la fila passant per, Dire Straits, The Police, els Delicuentes, Sopa de cabra o The Rolling Stones, entre d’altres.

El president de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, Josep Maria Lluch, ha valorat molt positivament la iniciativa perquè està convençut que “contribueix a crear ambient i a dinamitzar el sector de la restauració que ha esta un dels més damnificats per les restriccions de la pandèmia”. Lluch ha precisat que “la idea esdevé una continuació dels concerts vermut que van dur a terme fa uns mesos amb grups locals i que va funcionar molt i molt bé”.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, també va gaudir d’una d’aquestes actuacions protagonitzada per Suzanna, al Far de l’Illa, qui va interpretar temes d’Amy Winehouse. Badia va assegurar que “iniciatives d’aquest caire posen en valor l’empenta del sector de la restauració que sempre està disposat a col·laborar per impulsar activitats que contribueixin a dinamitzar la vida ciutadana”.

Aquest reguitzell de concerts vermut ha esdevingut un preludi del que ha de ser la segona edició del Gavà hall of fame, el saló de la fama de bandes tribut i versions de Catalunya que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 d’octubre a l’Espai Maragall