Una obra atansa Shakespeare als més petits
La companyia Egos Teatre Petit actuarà a Gavà aquest cap de setmana

La companyia Egos Teatre Petit actuarà a Gavà aquest cap de setmana per posaren escena “Tot esperant Will” un espectacle que pretén acostar la figura i obra de William Shakespeare als més menuts d’una manera fresca, lúdica i imaginativa. Per fer-ho compten amb l’ajut de tres bufons, aquests personatges aparentment bojos del cànon shakesperià, que tenen un peu al materialisme més mundà i l’altre a la metàfora més subtil, i que són capaços d’engaltar als espectadors les veritats més irrefutables per mitjà de dissertacions esmolades i commovedores.

L’activitat que forma part de la programació estable de teatre familiar de La Xarxa i s’encabeix també dins els feix de propostes de la present edició del GavàMón es podrà veure aquest diumenge a les 12 hores a l’Espai Maragall.

  • Preus: Socis Xarxa (de 3 a 12 anys): 8€ – No socis Xarxa i adults: 10€ – Abonament Infantil (de 3 a 12 anys): Anual / Temporada: 1,66€ / 1,83€ per espectacle.
  • Venda online d’entrades i abonaments: xarxagava.cat i a l’Espai Maragall de dilluns a divendres de 17:30h a 20:30h; i 1 hora abans de l’inici de l’espectacle en la taquilla del Teatre.